(8) 659.20 zł



Regulamin
Linki
Partnerzy

Naturalny olejek Lawenda

8.00 zł
Najwyższej jakości, czysty, naturalny olejek eteryczny, uzyskany z kwiatów Lawendy. Przebadany laboratoryjnie. Zstosowanie:Farmacja, perfumeria, kosmetyka, przemysł spożywczy...Aromaterapia, kąpiele, masaże, inhalacje, sauny...W domu, biurze, aucie... Aromaterapeutyczne kominki zapachowe, odświeżacze i nawilżacze powietrza, odkurzacze...Właściwości; Odświerza i dezynfekuje powietrze. Poprawia samopoczucie, łagodzi zmęczenie i stresy, porpawia stan skór.Regeneruje ciało i duszę. .



Copyright (c) Mydlarnia Mydelniczka.eu 2008-2009
Rejestracja
Odswież stronę
Panel klienta
Przejdz do koszyka
Wyszukaj produkt
Strona główna
Strona wygenerowana w 1.262 sek.